top of page
Vrouwen in Romper

BODY

INSIDE

OUT

Feeling good is an inside job

banner bs club website.png

Trouwe klant? Deze kaart ontvangen?

Onderhoudsessies gepland?

Welkom in de BodySculptor CLUB!

Ontvang 30% korting op vervolgkuren en sessies en andere voordelen, acties en wedstrijden. Lees meer over BodySculptor CLUB of registreer je hier onmiddellijk!

Hier een overzicht van de meest gestelde vragen. Indien geen antwoord te vinden is op jouw vraag, aarzel niet ons een vraag te stellen via de chat of via onze contactpagina

question-mark-query-information-support-service-graphic.jpg
banner garantie kaart.png

Heb je een BodySculptor MOVE

of FaceSculptor LIFT aangekocht?

Activeer hier jouw garantiekaart

en ontvang 2 jaar garantie.

BodySculptor dankt zijn werking aan:

BIOSTIMOLOGY®

BIOSTIMOLOGY® is een voortdurende ontwikkeling. En in 2023 werd een 5de evolutie voorgesteld in BeNeLux. Het gaat hier over een upgrade van de technologie genaamd, REINFORCED WAVES PROGRAM©. Deze stap voorwaarts maakt gebruik van dezelfde technologie, dezelfde werking maar dankzij topingenieurs is de kwaliteit en duurzaamheid van de behandelpakken en de kracht van het apparaat toegenomen. Dit resulteert in nòg snellere resultaten. Nog betere resultaten op het niveau van de huid! Nog aangenamer en nog doeltreffender!

Leer meer over REINFORCED WAVES PROGRAM©

logo reinforced waves purple.png
NEW purple.png

SINDS

1998

100% NATUURLIJK

De producten van BodySculptor® maken allen gebruik van BIOSTIMOLOGY®. Dankzij de therapie in combinatie met enkele kleine aanpassingen in het dagelijkse leven bereiken in geheel EUROPA duizenden mensen prachtige resultaten. Elke gebruiker merkt snel dat afslanken eenvoudiger wordt, minder belastend en een pak comfortabeler.

 

BodySculptor® leert het lichaam 

opnieuw makkelijker afslanken.

Geheel pijnloos, 100% klinisch onderzocht, zonder bijwerkingen!

Door de jaren heen werd vastgesteld dat alsook heel wat andere natuurlijk processen in het lichaam worden gestimuleerd. Zo wordt BodySculptor® vandaag alsook gebruikt voor de behandeling van de huid, cellulite, spierziekten (fybromyalgie, CVS,..), depressie,...

Lees meer over BIOSTIMOLOGY®

BIOSTIMOLOGY® is een Franse ontwikkeling, bedacht door een Franse arts met als doel de behandeling van obesitas en gerelateerde aandoeningen zoals diabetes, leverziekten, hart- & vaatziekten,... . BIOSTIMOLOGY® is een unieke en gepatenteerde therapie gericht op de stimulatie van de natuurlijke lipolyse en draagt op die manier bij aan de ontlasting van vetcellen en het verminderen van de opname van vetten. Er zijn indrukwekkende resultaten genoteerd bij de eliminatie van viscerale vetten.

MADE IN FRANCE

EIFFEL.png

REVEAL

logo bs 2022 wit square.png
New BS REVEAL.png
REVEAL BS toestel.png
COSMO--4 zndr toestel.png

BIOSTIMOLOGY®

2 x meer resultaat

2 x zo snel

inclusief

lymfedrainage

logo reinforced waves white.png

Innerlijke schoonheid

BODY

BIOSTIMOLOGY® werd ontwikkeld in een ziekenhuis onder leiding van Dr. D. Greff, voor de behandeling van patiënten met obesitas. Sinds 1998 blijft het een voortdurende evolutie met als oogpunt de verbetering van de LIPOLYSE (vetafbraak). Als het ware op cellulair niveau ervoor zorgen dat het lichaam minder snel vetten als reserve opslaat en ervoor zorgen dat cellen sneller hun vetten wil lossen.

 

Om het lichaam in staat te stellen om af te slanken is dit een fundament! Door de stimulatie van de LIPOLYSE wordt afslanken eenvoudig en geen vicieuze cirkel, geen JOJO-effect! Het maakt het comfortabel, leuk en met reeds kleine aanpassingen en kleine wijzigingen in het dagelijkse leven realiseert men dankzij BodySculptor en een verbeterde LIPOLSYE snelle, efficiënte én duurzame resultaten.

Lees meer over volgende behandelingen :

 • CELLULITE

 • LIPOLYSE

 • FITHEID & CORE

 • ZWARE BENEN

canvas.png

FACE

BIOSTIMOLOGY® ontstond ter bestrijding van de opname van vetten op cellulair niveau en gebruikt hiervoor een bio-magnetische golflengte ter bevordering van spiercontracties, energieverbruik en vetafbraak. Maar die specifieke gunstige golflengtes hebben alsook een grote impact op tal van andere natuurlijke processen in het lichaam. Zoals bijvoorbeeld de SMAS-laag en de aanmaak van collageen, het herstel van de huid, spieren,...

Door de jaren heen en dankzij tal van evoluties en verbeteringen werden alsook significante resultaten opgemerkt aan de huid. Zowel op het lichaam als op het gelaat. Dankzij de verbeterde doorbloeding, de stimulatie van enkele natuurlijke processen zoals de productie van collageen staat het BodySculptor toe behandelingen aan te bieden voor :

 • RIMPELS & LIJNTJES

 • VERSLAPTE HUID

 • TEINT & ZACHTHEID

 • DUBBELE KIN

lady wrinkles creme.png

Innerlijke schoonheid

HEALTH

BIOSTIMOLOGY® werd in hoofdzaak ontwikkeld met gezondheid in het achterhoofd. De esthetische effecten van een behandeling met BodySculptor zijn vooral te danken aan een verbetering binnenin het lichaam. Mooi zijn dient van binnen te gebeuren.

Zo blijkt althans na 24 jaar sinds het ontstaan.

De weldoenende behandeling met BIOSTIMOLOGY® stimuleert dermate de samentrekking van spieren dat dit resulteert in de aanmaak van heel wat aminozuren die dan weer de sleutels zijn tot de activatie van tal van natuurlijke processen. Deze natuurlijke processen kun zwakker zijn of beschadigd zijn door genetische redenen, door leeftijd, door levenstijl of ingrijpende gebeurtenissen in het leven (ongeval, werkdruk, scheiding,...). We merken meer dan ooit dat 'je lekker voelen in je vel' echt binnenin begint.  Een greep van behandelingen waarbij BodySculptor een bijzonder gunstuge invloed op heeft.

Feeling good is an inside job

 • VISCERALE VETTEN

 • SPIERKLACHTEN

 • LIPOEDEEM & LYMFOEDEEM

 • ALGEMEEN WELZIJN

Bejaarde bij Gymnastiek

VOOR THUIS

bottom of page