top of page
canvas.png

BODY

INSIDE

OUT

Feeling good is an inside job

LIPOLYSE

LIPOLYSE

vetafbraak

Wat is LIPOLYSE ? 

Lipolyse of vetafbraak is een fysiologisch proces dat plaatsvindt om energie op te wekken in het lichaam. Vetten (hetzij afkomstig uit voeding, hetzij opgeslagen in het lichaam) worden verbrand en omgezet in energie. Bij dit proces wordt triglyceride afgebroken tot glycerol en drie vrije vetzuurmoleculen. Lipogenese is het omgekeerde proces, Ook wanneer te veel koolhydraten (suikers of zetmeel) of eiwitten gegeten worden, kan het overschot aan binnengekregen voeding omgezet worden in vet en opgeslagen worden.

Zelfs met een perfecte levensstijl kan de lipolyse traag functioneren. Dit door genetische reden, leeftijd of levensstijl.   De activiteiten van de cellen werken trager, wat leidt tot een snellere vetopslag en compressie van de bloedvaten en de lymfevaten.

YaleNews_213951781.jpg

grafische voorstelling van adipocyten

De oplossing: BIOSTIMOLOGY®

Dit is het gehele opzet van de ontwikkeling van BodySculptor. De unieke en gepatenteerde therapie van BodySculptor stimuleert de samentrekking van gladde spieren met een enorme invloed op de afbraak van vetten. Niet enkel tijdens de sessie!

Het lichaam leert als het ware opnieuw vlotter vetten af te breken. Hierdoor vermindert het vetpercentage aanzienlijk na reeds een aantal sessies met BodySculptor. Zeker in combinatie met wat extra beweging en wat extra zorg voor zichzelf.

Afslanken lijkt vlotter te gaan en terugvallen

of hervallen lijkt minder gemakkelijk te gebeuren.

BodySculptor wijzigt zonder

al té grote inspanningen de levensstijl door de positieve  invloed op de 'LIPOLYSE'. BodySculptor blijkt alsook een grote impact te hebben op de 'visceral vetten'. Dit resulteert dan weer in een fitter, dynamischer en lichter gevoel, reeds na enkele sessies!

Lipolyse schema.png

De resultaten:

Wat betreft de lipolyse of 'vetafbraak' biedt BodySculptor reeds na enkele sessies duidelijk een fitter en lichter gevoel.

Er wordt reeds een significant centimeterverlies en gewichtsverlies genoteerd maar het voornaamste en mooiste of belangrijkste resultaat is het gemak om af te slanken wellicht. Tijdens een kuur met BodySculptor maar ook tot lang erna lijkt het alsof centimeterverlies en gewichtsverlies makkelijker optreedt. Maar ook dat snoepen, overmatig eten of het verlangen naar zoetigheden vermindert. Op een vrijwel spontane en eenvoudige manier herstelt het lichaam zijn evenwicht en de balans tussen beweging of energieverbruik en eten of energie-iname.

Kleine inspanningen beginnen te renderen. De zin om te bewegen wordt terug gevonden. Op een efficiënte wijze wordt er met Bodyculptor gewerkt aan een gezondere levensstijl zonder al té grote inspanningen, crash-diëten of invasieve en vaak pijnlijke ingrepen.

Bekijk het aanbod apparatuur van BodySculptor en de resultaten.

sinaasappelhuid

CELLULITE

Wat is CELLULITE ? 

CELLULITE is een lastpak. En het plakt ook. Het is niet evident om dit efficiënt en vooral duurzaam te verwijderen.

Cellulite is vooral een combinatie van zowel overtollig vet als overtollig vocht en afvalstoffen. Wanneer de adipocyten verzadigd geraken met vetten gaan deze cellen tegen elkaar kleven. Elke cel is een mini-fabriek. Elke fabriek heeft afval en water die afgevoerd dient te worden. Als natuurlijk de cellen tegen elkaar kleven is er weinig ruimte om doeltreffend de afvalstoffen en water te elimineren. Alles geraakt wat vast te zitten resulterend in oneffenheden, putten en kloven, een verslapte indruk en zelfs een vale teint.

Om Cellulite dus efficiënt en duurzaam te elimineren dienen we dus in eerste plaats de vetten aan te pakken en alsook de afvalstoffen en het water.

female-squeezes-cellulite-skin-her-legs.jpg

De oplossing: BIOSTIMOLOGY® + LYMFEDRAINAGE

Zoals hierboven netjes uitgelegd (LIPOLYSE) pakt de unieke therapie alvast de vetten aan. BodySculptor helpt de ontlasting van vetcellen. Bijgevolg worden cellen kleiner en komt er ruimte vrij tussen deze cellen. Tijdens de sessie met bijvoorbeeld BodySculptor REVEAL wordt er gecombineerd met een lymfedrainage. Deze lymfedrainage elimineert afvalstoffen en vocht.

Er wordt aanbevolen om voldoende water te drinken alle dagen maar zeker op de dag van een behandeling met BodySculptor.

  • BIOSTIMOLOGY : ontlasting van vetcellen

  • LYMFEDRAINAGE : ontlasting van afvalstoffen en vocht

lymfedrainage + Biostimology.png

BIOSTIMOLOGY®

LYMFEDRAINAGE

De resultaten:

BodySculptor is een all-in concept. Het behandelt het volledige lichaam in casu vetverbranding en elimineert dankzij de lymfedrainage overtollig vocht en afvalstoffen. Hierdoor wordt de huid opmerkelijk strakker, krijgt het opnieuw een stralende teint en voelen benen ook lichter aan.

Daarnaast zijn deze resultaten in tegenstelling tot vele conventionele methodes duurzaam. Voor vocht en cellulite zal altijd wel een extra zorg nodig zijn. Maar dankzij BodySculptor wordt deze zorg comfortabeler en minder intensief.

Combineer BodySculptor met zijn unieke cosmetica, OsmoSculpt voor nog snellere, en duurzamere resultaten.
 

back-view-sensual-slim-woman-poses-panties-top.jpg
CELLULITE
HUIDVERSTRAKKING

HUIDVERSTEVIGING

Al na enkele jaren na het ontstaan van BodySculptor stelt men niet alleen een centimeterverlies en gewichtsverlies vast, maar alsook een verbetering van verslapte en losse huid.

Dezelfde unieke gepatenteerde technologie van BodySculptor, BIOSTIMOLOGY is hiervoor verantwoordelijk.

De impact op het spierweefsel en met name het gladde spierweefsel is der mate doorslaggevend voor ook het stimuleren van de aminozuren met als functie de verbetering van de huidprocessen. Zo merkt men een opmerkelijke toename van de productie collageen dankzij de stimulatie van de aanmaak van hydroxylasen. Maar de unieke lage golflengte prikkelt alsook de SMAS-laag (fibromusculaire laag onder huid) wat dan weer zorgt voor een betere invoer van bouwstoffen maar alsook een efficiëntere afvoer van verwerkte bouwstoffen. Zo zullen allerhande serums en cosmetica in combinatie met BodySculptor meer renderen en nog betere en snellere resultaten bieden.

BodySculptor biedt met het gamma OsmoSculpt alsook serums aan die kunnen helpen bij het verstevigen van de huid.

OsmoSculpt

close-up-hands-holding-belly.jpg

HUID

versteviging

Zware & vermoeide benen

Net zoals cellulite liggen zowel vetten als overtollig vocht aan de basis van zware & vermoeide benen.

Uiteraard gaan deze vaak ook gepaard met elkaar. En BodySculptor biedt alsook een efficiënt methode om dit aan te pakken. Merk op dat dit reeds na 1 à 2 sessies al merkbaar is.

En dat hierdoor heel wat klachten weg genomen worden.

Men ervaart onmiddellijk een dynamischer gevoel.

BodySculptor kan elke vorm van deze last behandelen.

Van zware, vermoeide benen tot ernstige vormen van lipoedeem of lymfoedeem.

Lees hier meer over lipoedeem & lymfoedeem.
 

modern-hardworking-young-female-feeling-tired-after-long-walk-high-heeled-shoes-sitting-ba

ZWARE BENEN

vermoeide benen

ZWAAR & GEZWOLLEN GEVOEL
bottom of page